Aktuella aktiviteter

  LIONS CLUB  SUNDBYBERG

Bankgiro 5824-0557   Swish 123 395 2850

Aktuella aktiviteter

Lägg redan nu in in följande datum i din kalender:Se hela programmet för vårmarknaden HÄRKRÄFT- OCH SURSTRÖMMINGSSKIVA torsdag 29 augusti. Anmälan HÄR

LOPPMARKNAD: Lördag 21 september

Anmälan HÄR

JULMARKNAD: Lördag 7 december

Anmälan HÄR


För vårmarknad gäller preliminärt 17-21 och

för Kräft- och surströmmingsskivan 17-22.

För Loppmarknad och Julmarknad gäller

dagtid, preliminärt 11-16.

Med reservation för ändringar. 


Hur gör man om man vill vara med och sälja eller visa upp något på marknaden?


Om anmälningsformulär finns så kan du anmäla dig även om det är lång tid kvar till evenemangen, men räkna med att det kan ta tid att få svar. Vi svarar inte förrän planeringen är igång för respektive marknad.


Om du fyllt i alla obligatoriska fält rätt och tryckt på SKICKA-knappen så är du registrerad. OBS! Använd gärna dator i stället för mobilen när du fyller i formuläret. Det brukar fungera bäst.


OBS! VARJE  MARKNAD HAR ETT EGET ANMÄLNINGSFORMULÄR!


Vi tar INTE emot anmälan via mail, har du däremot någon fråga om hur det går till på marknaderna så är du välkommen att fråga på info@lionsclubsundbyberg.org


Har du problem att fylla i formuläret, kontakta vår webansvariga på via adressen lena@lionsclubsundbyberg.org så får du hjälp.


Vi ses på språkcaféet!


Alla som vill lära sig prata bättre svenska är välkomna till språkcafét på biblioteket i Hallonbergens Centrum. Cafét är öppet alla helgfria tisdagar klockan 13-15. Terminen startar tisdag 8 januari.


Du kan nu även välja att komma på språkcafé på biblioteket i Signalfabriken i centrala Sundbyberg. Där har vi öppet alla helgfria onsdagar klockan 13-15. Terminen startar onsdag 9 januari.


Undervisningen är helt kostnadsfri.


Språkcafét drivs ideellt av Lions Club Sundbyberg i samarbete med biblioteket i Hallonbergens Centrum. Läs mer om språkcaféet HÄR

Vårterminen 2018 avslutades med minigolf och

kaffe nere vid Golfängarna.
Den högra bilden är från vår terminsavslutning

hösten 2017.


VÅRMARKNAD torsdag 23 maj

Anmälan HÄR


Vädret Sundbyberg

©Lions Club Sundbyberg 2014                    Kontakt: info@lionsclubsundbyberg.org