Aktuella aktiviteter

LIONS CLUB SUNDBYBERG

Bankgiro 5824-0557 Swish 123 395 2850

Aktuella aktiviteter

 

Här är datum för 2018 års aktiviteter:

 

TORSDAG 31 maj klockan 17-22: VÅRMARKNAD

 

Anmälningsformulär för medverkan på vårmarknaden hittar du HÄR

 

Sturegatan, Stationsgatan och Sundbybergs torg fylls av knallar, utställare, aktiviteter och kvällsöppna butiker som traditionen bjuder. Nytt för i år är en modevisning med en cirka 200 meter lång catwalk, där både professionella modeller och Sundbybergsbor visar upp vårens mode. Scenen på Stationsgatan bjuder dessutom både på dans, körsång och spännande intervjuer. På Sundbybergs torg kan du dessutom träffa baseballaget Sundbyberg Heat och prova på sporten på plats! Missa inte heller gratiståget som tar hela familjen runt våra trivsamma kvarter.

 

Från scenen på Stationsgatan invigs vårmarknaden kl 17.00 av kommunstyrelsens ordförande, Mikael T Eriksson. Därefter är det fullt program hela kvällen med bland annat vårens makeuptips, lysande tips om belysning vid inredning, sagostund, dansskola, sång från den 100 personer starka Joyvoicekören, utdelning av hantverksstipendiet och pris till Årets byggnad mm. Årets stora modevisning startar kl 18.15 från scenen på Stationsgatan!

 

Även Sundbyberg torg fylls av aktiviteter, knallar och utställare. Här hittar du bland annat Kvargbilen, Nagelbussens mobila nagelsalong, Baseballaget Sundbybergs Heat, SATS, modellagenturen Glam R us, Sommartåget och mycket mer.

 

 

TORSDAG 30 augusti: KRÄFT- OCH SURSTRÖMINGSSKIVA

LÖRDAG 29 september: LOPPMARKNAD

LÖRDAG 8 december: JULMARKNAD

 

Mer information, bl.a. tider för marknaderna kommer inom kort. För vårmarknad och kräft- och surströmmingsskiva gäller kvällstid, preliminärt 17-22. För Loppmarknad och Julmarknad gäller dagtid, preliminärt 11-16. Med reservation för ändringar.

 

Hur gör man om man vill vara med och sälja eller visa upp något på marknaden?

 

Om anmälningsformulär finns så kan du anmäla dig även om det är lång tid kvar till evenemangen, men räkna med att det kan ta tid att få svar. Vi svarar inte förrän planeringen är igång för respektive marknad.

 

Om du fyllt i alla obligatoriska fält rätt och tryckt på SKICKA-knappen så är du registrerad.

 

OBS! VARJE MARKNAD HAR ETT EGET ANMÄLNINGSFORMULÄR!

 

Vi tar INTE emot anmälan via mail, har du däremot någon fråga om hur det går till på marknaderna så är du välkommen att fråga på info@lionsclubsundbyberg.org

 

Har du problem att fylla i formuläret, kontakta vår webansvariga på via adressen lena@lionsclubsundbyberg.org så får du hjälp.

 

Vi ses på språkcaféet!

 

Alla som vill lära sig prata bättre svenska är välkomna till språkcafét, biblioteket Hallonbergens Centrum. Cafét är öppet alla helgfria tisdagar. Undervisningen är helt kostnadsfri. Varmt välkommen!

 

 

Språkcafét drivs ideellt av Lions Club Sundbyberg i samarbete med biblioteket i Hallonbergens Centrum. Läs mer om språkcaféet HÄR

 

 

 

 

Bilden är från vår terminsavslutning hösten 2017.

Vädret Sundbyberg

©Lions Club Sundbyberg 2014 Kontakt: info@lionsclubsundbyberg.org